Word donateur

Steun Biomassafeiten en word donateur!

Er wordt veel geschreven over biomassa en het gebruik hiervan in de industrie. Vaak gaat het over het stoppen met het gebruik van biomassa of over het opstoken van bossen en hebben hierbij een grote emotionele lading. Voor de bedrijven werkzaam in deze sector is dit erg frustrerend omdat duurzaam omgaan met grondstoffen de basis is voor alles waar deze bedrijven en organisaties vaak al decennia lang voor staan. Hergebruik van reststromen uit de landbouw, afvalinzameling en industrie, behoudt van de biodiversiteit van bossen en landbouw, het gebruik van houtige biomassa of het verbouwen van speciale gewassen voor de industrie, het mag nooit ten koste gaan van natuur, dieren en voedselvoorziening.

 

De Campagne Biomassafeiten bestaat dankzij de donaties van verschillende bedrijven/organisaties en is opgezet om een onafhankelijk en op feiten gebaseerd verhaal te vertellen. Hierbij willen we laten zien dat biomassa meer omvat dan houtige biomassa alleen en er veel meer toepassingen zijn dan energie. Hierbij gaan we de discussie niet uit te weg, maken ruimte voor NGO’s of andere partijen om te reageren en zoeken hierbij verbinding tussen de verschillende kanten. Iedereen is begaan met het klimaat en zoekt naar oplossingen, laten we dit dan samen doen en zo het proces versnellen.

 

Als donateur ontvangt u: 

  • Uitnodiging voor het deelnemen aan de stuurgroep vergadering welke elk kwartaal plaatsvindt;
  • Uw bedrijfslogo op de website van Biomassafeiten met directe verwijzing naar uw website;
  • U krijgt de mogelijkheid input aan te leveren en bent samen met de stuurgroep bevoegd gezamenlijk beslissingen te nemen;
  • Mogelijkheid om uzelf te presenteren via de website, events en social media campagnes.

 

Wat doet Biomassafeiten met uw donatie?

Dagelijks wordt al het nieuws verzameld en gepubliceerd op onze site, factsheets gemaakt of verzameld die u kunt gebruiken bij uw presentaties, is er tweewekelijks overleg met verschillende partijen om actueel te blijven en presenteren we ‘onze’ markt bij diverse partijen.

Tevens wordt er geïnvesteerd in het opmaken van content en clipjes met als doel de mens te overtuigen van de positieve invloed van biomassa en het uitlichten van advertenties op de social media kanalen van Biomassafeiten.

 

Wat kan ik doen om te helpen?

U kunt ons, naast uw donateurschap, helpen met het aanleveren van biomassa gerelateerde content. Stuit u op iets wat van toegevoegde waarde is voor de website www.biomassafeiten.nl? Twijfel niet en stuur het in naar nieuws@biomassafeiten.nl.

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Gegevens

    Aanhef